TACO MED KYLLING OG ASPARGESSALAT

2 PERSONER

Ingredienser

2 små fuldkornstortillaer

250 g kogt

kyllingebryst

125 g ærter

125 g snittede

grønne asparges

 

DILDCREME

1 dl Cheasy skyr, 0,2 %

2 spsk. Cheasy fraiche, 5 %

1 spsk. skåret dild

1 spsk. skåret purløg

1 spsk. sød sennep

Salt, peber

Ærteskud

Fremgangsmåde

Fold tortillaerne, sæt dem

i muffinforme, og bag dem

ved 180 grader varmluft i

6-8 minutter til de er gyldne

og sprøde. Riv eller skær

kyllingekødet

i mindre stykker,

og vend det med asparges og

ærter. Rør skyr og fraiche med

dild og sennep, smag til med

salt og peber. Fyld salaten i

tacoskallerne,

top med dressing

og pynt med ærteskud.

 

Energi pr. person: 320 kcal,

fedt 21 %, protein 48 %,

kulhydrat 31 %