Håndtering af personlige oplysninger

Vedr. elektronisk behandling af personlige oplysninger i Arla Foods koncernen.

Arla Foods er opmærksom på, at du har interesse i at vide, hvordan dine personlige oplysninger bliver brugt og viderebragt og at vi omhyggeligt sørger for, at de oplysninger, som Arla Foods kommer i besiddelse af ikke kommer i de forkerte hænder. Vores politik vedrørende personlige oplysninger fastlægger, hvilke forholdsregler vi vil tage for at sikre, at alle de oplysninger, som vi måtte komme i besiddelse af, opbevares forsvarligt og forbliver fortroligt og kun bliver brugt til dets oprindelige formål.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til Arla Foods' Internet politik kan du enten sende en mail på arla@arlafoods.com eller skrive til Arla Foods amba, Skanderborgvej 277, 8260 Viby J.

Personlige oplysninger

De eneste personlige oplysninger, vi indsamler, er de personlige oplysninger, som du giver os, når du klikker dig ind på vores hjemmeside eller på anden vis udleverer ved besøget på vores hjemmeside. Vi vil til hver en tid, når du beder om det, sende dig en udskrift, hvoraf det vil fremgå, hvilke oplysninger vi har om dig.

Vores hjemmeside hverken lagrer personlige oplysninger automatisk eller skaffer sig på anden vis automatisk personlige oplysninger, men noterer sig udelukkende brugerens Internet Protocol adresse, som automatisk genkendes af webserveren, som derefter sender websiderne til din computer. Hvis du er koblet på Internettet, får du en Internet Protocol adresse, som ser nogenlunde sådan ud: 197.188.58.9.

Vi benytter "cookies" til at indsamle oplysninger af teknisk karakter samt til statistiske formål for at måle trafikken på sitet. Alle disse oplysninger er ikke-personrelaterede oplysninger ud fra hvilke du ikke vil kunne identificeres og som udelukkende indsamles af hensyn til systemadministrationen. En "cookie" er en meddelelse, som bliver givet til webbrowseren af en webserver. Dens opgave er f.eks. at identificere brugerens maskine og derved registrere besøgsmønstre på et website.

I hvilke sammenhænge kan de personlige oplysninger blive brugt?
Enhver personlig oplysning, som du giver os vil kun blive brugt som følger:

  • for at fremskaffe oplysninger, produkter eller ydelser til dig, som du har bedt om
  • for at orientere dig om produkter eller ydelser fra Arla Foods, som du måtte være interesseret i eller orientere dig om andre marketingrelaterede forhold
  • til internt brug
  • for at forbedre websidens indhold i form at information eller brugertests, som du på forhånd har ytret interesse for at deltage i
  • for at tilpasse websidens indhold og/eller layout til den enkelte bruger
  • for at gøre brugerne opmærksomme på opdateringer af websiden
  • for at indsamle og offentliggøre statistiske oplysninger vedrørende brugeren og deres ønsker. Venligst bemærk, at disse statistikker er anonymiseret således at det ikke er muligt at identificere den enkelte bruger.

Viderebringelse af personlige oplysninger

Vi viderebringer ingen personlige oplysninger til tredjepart (andre end ansatte hos Arla Foods) uden dit samtykke, som skal gives under de betingelser, som er beskrevet nedenfor medmindre du giver os andre instruktioner.

Hvis du ønsker at blive slettet fra vores mailliste

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig eller selv at få adgang til at se eller rette i disse oplysninger, venligst kontakt arla@arlafoods.com.

Du kan når som helst bede om at få slettet dine personlige oplysninger fra vores mailliste ved at sende en e-mail til arla@arlafoods.com.

Ændringer til vores politik vedr. personlige oplysninger

Hvis vi beslutter at ændre vores politik vedr. personlige oplysninger, offentliggør vi dem her på siden. Hvis vi imidlertid gerne vil foretage væsentlige ændringer i måden vi behandler de personlige oplysninger vi har om dig, vil vi bede om dit samtykke, inden vi foretager disse ændringer.