Ost fra den grønne lillebæltsø

Lavet på frisk, lokal mælk

Ostene fra Barsø er lavet på frisk, lokal mælk
fra de køer, der græsser på markerne
omkring øens eneste landbrug, Bjerggaard.
Her tager mælken smag af naturens og årstidens planter.

Landmanden fra Bjerggaard Barsø

Mød Søren

Jeg har det rigtig godt med, at mine køer kommer på græs. Det er en enormt positiv oplevelse at se en grøn græsmark og en masse køer, der går og græsser. Naturen betyder rigtig meget for mig. For det er jo noget, vi færdes i hver dag, og alt hvad der foregår, og alt hvad vi foretager os, har noget med natur at gøre. Det der kendetegner mælk fra Barsø, er at den hovedsaligt er produceret på foder, som er dyrket her på Barsø. Det er meget lokalt.

Jeg er stolt af, at det kan lade sig gøre at være landmand på en lillebitte ø ude i Lillebælt.

Smag på Vildnis og Havblik

To karakterfulde oste, der afspejler øens saltholdige marker og vilde natur.

Rund & aromatisk

Barsø Vildnis

Barsø VILDNIS har en rund og aromatisk smag med fine noter af nødder.  Osten lagres i 20 uger for at opnå sin unikke runde smag og let cremede konsistens.

Fyldig & kompleks

Barsø havblik

Barsø HAVBLIK har en fyldig og kompleks smag med aromatiske frugtige noter. Osten lagres i 20 uger for at opnå sin unikke fyldige smag og faste konsistens.

Barsø

Kan havudsigt smages?

Morænebakker. Brombærkrat. Markblomster. Asketræer. Barsø ligger som en grøn, usleben perle i det sydlige Lillebælt. 
Ostene fra Barsø er lavet på frisk, lokal mælk fra de køer, der græsser på markerne omkring øens eneste landbrug, Bjerggaard. Her tager mælken smag af naturens og årstidens planter, hvilket giver oste med unikke smagsnuancer.

Barsø Alle Barsø produkter