Spicy blomkålsfrittata med rejer

2 personer

Ingredienser

500 g blomkålsbuketter
2 tsk. olivenolie
1 udkernet, fintsnittet chili
1 spsk. friskreven ingefær
2 mellemstore æg
3 bægre æggehvide
1,5 dl Cheasy fraiche, 5 %
Salt og peber

TOPPING
350 g kogte, pillede tigerrejer
125 g snittede sukkerærter
Frisk koriander, mynte eller
ærtespirer

Sådan gør du

Varm olien i en lille pande, og steg blomkålsbuketter, chili og ingefær under omrøring,  til blomkålen er næsten mør – den må gerne have lidt bid. Pisk æg, æggehvider og Cheasy fraiche sammen, og krydr med salt og peber. Hæld æggemassen over blomkålsfyldet, og lad den stivne i bund og kanter. Sæt derefter panden i ovnen ved 200 grader varmluft, og bag frittataen ca. 15 minutter, til den er gylden, og æggemassen stivnet. Top med rejer, sukkerærter og kryddergrønt.

Energi pr. person: 482 kcal, fedt 37 %, protein 45 %, kulhydrat 18 %