

QUESADILLAS MED HYTTEOST,SPINAT OG SKINKE – 20 MIN.
2 PERSONER

Ingredienser
4 små fuldkornstortillaer
2 tsk. sennep
1 dl Cheasy hytteost, 1,5 %
1 håndfuld spinatblade
50 g reven Cheasy
mellemlagret
skæreost, 13 %
1 bøftomat i skiver
Salt, peber
Tilbehør
Spæde salater
6 skiver kogt skinke
Fremgangsmåde
Smør to tortillas med sennep og
hytteost.
Fordel spinatblade, reven ost
og tomatskiver
ovenpå. Krydr med salt
og peber. Læg de sidste tortillaer på
toppen, og tryk dem sammen. Varm en
pande med teflonbelægning godt op,
og steg tortillaerne 3-4 minutter på hver
side, til de er gyldne. Skær tortillaerne i
kvarte, og servér med spæde salater
og kogt skinke.
Energi pr. person: 294 kcal, fedt 28
%, protein 35 %, kulhydrat 37 %