QUESADILLAS MED HYTTEOST, SPINAT OG SKINKE – 20 MIN.

2 PERSONER

Ingredienser

4 små fuldkornstortillaer

2 tsk. sennep

1 dl Cheasy hytteost, 1,5 %

1 håndfuld spinatblade

50 g reven Cheasy

mellemlagret

skæreost, 13 %

1 bøftomat i skiver

Salt, peber

Tilbehør

Spæde salater

6 skiver kogt skinke

Fremgangsmåde

Smør to tortillas med sennep og

hytteost.

Fordel spinatblade, reven ost

og tomatskiver

ovenpå. Krydr med salt

og peber. Læg de sidste tortillaer på

toppen, og tryk dem sammen. Varm en

pande med teflonbelægning godt op,

og steg tortillaerne 3-4 minutter på hver

side, til de er gyldne. Skær tortillaerne i

kvarte, og servér med spæde salater

og kogt skinke.

 

Energi pr. person: 294 kcal, fedt 28

%, protein 35 %, kulhydrat 37 %