RUSTIK BØFSALAT MED ASPARGESBROCCOLI

2 PERSONER

Ingredienser

400 g broccoli, evt.

aspargesbroccoli

200 g stegt

oksetykstegsfilet

1 groftskåret rødløg

1 spsk. ristede

Pinjekerner

 

DRESSING

1,5 dl Cheasy

skyr natural, 0,2 %

1 spsk. Cheasy

fraiche, 5 %

2 spsk. hakket,

syltet agurk

Salt, peber

Fremgangsmåde

Blanchér broccolibuketterne i kogende, letsaltet vand et

par minutter, afdryp og afkøl dem. Skær kødet i mundrette

stykker, bland det let med broccoli og rødløg, og drys med

pinjekerner. Rør skyr og fraiche sammen, smag til med syltet

agurk, salt og peber. Vend salaten let med dressingen.

 

Energi pr. person: 313 kcal, fedt 26 %,

protein 52 %, kulhydrat 22 %