COURGETTESALAT MED LAKS OG AVOCADODIP

2 PERSONER

Ingredienser

1 courgette

1 spsk. reven skal

af økologisk citron

1 udkernet,

finthakket

rød chili

2 dl spæde

spinatblade

1,5 dl kogte,

grønne linser

50 g røget laks

 

AVOCADO-DIP

Kødet af ½

lille avocado

1 fed knust hvidløg

1 dl Cheasy

hytteost, 1,5 %

Reven skal af

økologisk citron

Salt, peber

Fremgangsmåde

Høvl courgetten i lange, tynde

bånd, og anret dem smukt i

skåle med de øvrige ingredienser.

Blend avocado, hvidløg og

hytteost, smag dippen til med

salt, peber og citronskal, og

servér den til salaten.

Energi pr. person: 241 kcal,

fedt 27 %, protein 32 %,

kulhydrat 41 %