4 personer

Yellow Mellow

Lækker økologisk vaniljeis med eksotisk mangosauce.
Yellow Mellow – elegant og gastronomisk.

Ingredienser

4 scoop Arla ØKO flødeis med vanilje
2 mangoer, modne
Evt. lidt vand

Tilberedning

Mangosauce:
Sørg for, at mangoerne er godt modne – ellers får saucen ikke den rette konsistens. Skær skrællen af mangoerne og skær kødet fri fra stenene. Kom frugtkødet i en blender og blend, til du har en jævn masse. Tilsæt eventuelt lidt koldt vand, indtil du har den konsistens, du ønsker. Pas på, at den ikke bliver for tynd, for så løber den af isen.

Is med mangosauce:
Anret fire scoop Arla ØKO flødeis med vanilje på fire desserttallerkener. Hæld forsigtigt mangosauce ud over den ene halvdel af iskuglen. Stik en lille ispind i før servering.

Tip:
Brug konserverede ferskener i stedet for mango.

Naturlig smag af cremet dansk fløde og silkeblød Bourbon vanilje!

Arla Øko flødeis vanilje

Læs mere