Karriere i Arla

Sådan rekrutterer vi

Efter ansøgningsfristen læser vi alle ansøgninger igennem med henblik på at udvælge de kandidater, vi gerne vil se til en personlig samtale.

Første samtale

De udvalgte kandidater inviteres  til en uddybende første samtale. Ud over den rekrutterende leder deltager typisk en kollega eller en HR-konsulent i samtalen.

Formålet med samtalen er:

  • at give dig indblik i jobbets rammer og muligheder samt i afdelingen og Arla-koncernen generelt.
  • at vurdere dine faglige og personlige kvalifikationer.
  • at give dig mulighed for at vurdere, om jobbet matcher dine forventninger.

Anden samtale og test

Efter første samtale udvælger vi 2-5 kandidater, som inviteres til endnu en samtale. Her går vi mere i dybden med jobbet og med dine personlige og faglige kvalifikationer.
 
Til leder- og specialiststillinger bruger vi en række testværktøjer til at vurdere færdigheder og egenskaber, f.eks. problemløsningstests og sprogtests samt en personprofiltest, der måler kandidatens typiske adfærd og foretrukne arbejdsstil. 
 
Personprofiltesten bruger vi først og fremmest som et udgangspunkt for den anden samtale, så vi sikrer, at vi får et fyldestgørende indtryk af dig. Vi lægger stor vægt på at lave et grundigt forarbejde, så vi ansætter den rette til jobbet, teamet og virksomheden.

Ansættelse

Inden vi ansætter, indhenter vi, afhængig af stillingen, referencer fra dine tidligere arbejdsgivere. Det sker naturligvis kun efter aftale med dig. Hvis vi tilbyder dig jobbet, får du mundtlig besked. Kontrakten sendes snarest herefter.

Afslag

Bliver du ikke inviteret til samtale, får du et skriftligt afslag pr. mail. Har du været til samtale, får du en mundtlig tilbagemelding.